• Data e shpalljes: 28-2-2020
  Koha e skadimit: 9-3-2020

  Ri Shpallje publike për ekspert të ndërtimit rrugor

  Shpallja Termet e referencës
 • Data e shpalljes: 27-2-2020
  Koha e skadimit: 5-3-2020

  Njoftim për anulim të shpalljes publike

  AnulimShpalljeje
 • Data e shpalljes: 12-2-2020
  Koha e skadimit: 20-2-2020

  Shpallje publike për ekspert të ndërtimit rrugor

  Shpallja Termet e referencës
 • Data e shpalljes: 9-10-2019
  Koha e skadimit: 8-11-2019

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Zyrtar për Informim dhe Monitorim të Mediave’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 1-10-2019
  Koha e skadimit: 31-10-2019

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Zyrtar për Përkthime’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 18-9-2019
  Koha e skadimit: 25-9-2019

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Ndihmës i Auditorit të Përgjithshëm’

  Kandidati Suksesshem NAP
 • Data e shpalljes: 17-9-2019
  Koha e skadimit: 20-9-2019

  Asistent i KRB / Asistent gjuhësor i KRB

  Asistent gjuhesor i KRB
 • Data e shpalljes: 6-9-2019
  Koha e skadimit: 23-9-2019

  Zyrtar për Informim dhe Monitorim të Mediave

  Konkurs per ZIMM Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 29-8-2019
  Koha e skadimit: 13-9-2019

  Zyrtar për Përkthime

  Konkurs per perkthyes Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 21-8-2019
  Koha e skadimit: 5-9-2019

  Ndihmës i Auditorit të Përgjithshëm

  Konkurs i brendshem per NAP Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 26-7-2019
  Koha e skadimit: 5-8-2019

  Shpallje publike për angazhimin e dy (2) ekspertëve të jashtëm

  Shpallje per 2 ekspert ToR - ekspert ushqimi -shqip ToR -ekspert komunikacioni-shqip
 • Data e shpalljes: 12-7-2019
  Koha e skadimit: 22-7-2019

  Shpallje publike për angazhimin e dy (2) ekspertëve të jashtëm

  Shpallje per 2 ekspert ToR - ekspert ushqimi -shqip ToR -ekspert komunikacioni-shqip
 • Data e shpalljes: 18-6-2019
  Koha e skadimit: 24-6-2019

  Angazhim për shërbime: Një (1) Këshilltar/ekspert për përkrahje profesionale për finalizimin e dokumentacionit për zhvillimin e Softuerit për Menaxhimin e Auditimit (SMA)

  Shpallja Termat e referencës Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 17-5-2019
  Koha e skadimit: 27-5-2019

  Shpallje publike për angazhimin e një eksperti të jashtëm

  Shpallje publike për ekspert të derivateve të naftës Termet e referencës
 • Data e shpalljes: 2-5-2019
  Koha e skadimit: 10-5-2019

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Auditor i Teknologjisë Informative’

  Njoftim_IT_Auditor
 • Data e shpalljes: 18-4-2019
  Koha e skadimit: 25-4-2019

  Lista e të përzgjedhurve për test me shkrim

  Njoftim_IT_Auditor
 • Data e shpalljes: 11-4-2019
  Koha e skadimit: 12-4-2019

  Njoftim

  Njoftimi_Perkthyes
 • Data e shpalljes: 29-3-2019
  Koha e skadimit: 3-4-2019

  Angazhim në Punë dhe Detyra Specifike

  Shpallja per publikim- Përkthyes Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 26-3-2019
  Koha e skadimit: 10-4-2019

  Auditor i Teknologjisë Informative

  Konkursi 2 - TI- rishpallje Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 20-3-2019
  Koha e skadimit: 27-3-2019

  Njoftim për anulim të konkursit

  318_Njoftim_AnulimKonk
 • Data e shpalljes: 13-3-2019
  Koha e skadimit: 14-3-2019

  Njoftim për anulim të konkurseve

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 26-2-2019
  Koha e skadimit: 13-3-2019

  Auditor i Teknologjisë Informative, “Teknik i Auditimit” për auditimin e rregullsisë, “Auditor Junior” për auditimin e përformancës

  Konkursi 1-2019 Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 20-2-2019
  Koha e skadimit: 22-2-2019

  Njoftim për vazhdimin e afatit të shpalljes për angazhim në punë dhe detyra specifike

  Zgjatja e afatit
 • Data e shpalljes: 13-2-2019
  Koha e skadimit: 19-2-2019

  Dy përkthyes nga gjuha shqipe në gjuhën serbe dhe anasjelltas dhe një përkthyes nga gjuha shqipe në gjuhën angleze dhe anasjelltas

  Shpallja per publikim- Perkthyes - Shqip Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 18-9-2018
  Koha e skadimit: 21-9-2018

  Njoftim për anulim të shpalljes publike për angazhimin e ekspertëve të jashtëm

  Anulim i shpalljes publike
 • Data e shpalljes: 4-9-2018
  Koha e skadimit: 5-9-2018

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Përkthyes’

  Kandidati i Suksesshem
 • Data e shpalljes: 24-8-2018
  Koha e skadimit: 28-8-2018

  Lista e të përzgjedhurve për test me shkrim

  Perkthyes
 • Data e shpalljes: 16-8-2018
  Koha e skadimit: 22-8-2018

  Përkthyes

  Perkthyes_Shpallja Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 25-6-2018
  Koha e skadimit: 3-7-2018

  Njoftim për kandidatët e suksesshëm për ‘Auditor Senior i Rregullsisë’

  Kadidatet e suksesshem
 • Data e shpalljes: 20-6-2018
  Koha e skadimit: 20-7-2018

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Zyrtar Certifikues’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 20-6-2018
  Koha e skadimit: 22-6-2018

  Njoftim për anulim të konkursit për ‘Auditor i Performancës’

  Njoftimi_Anulim_APerf
 • Data e shpalljes: 18-6-2018
  Koha e skadimit: 22-6-2018

  Rezultatet e testit me shkrim për pozitën ‘Auditor Senior i Rregullsisë’

  Rezultatet_TestiShkrim_ASR
 • Data e shpalljes: 7-6-2018
  Koha e skadimit: 11-6-2018

  Lista e të përzgjedhurve për test me shkrim për pozitën ‘Auditor Senior i Rregullsisë’

  Njoftimi_ASR
 • Data e shpalljes: 7-6-2018
  Koha e skadimit: 11-6-2018

  Lista e të përzgjedhurve për test me shkrim për pozitën ‘Auditor i Performancës’

  Njoftimi_AIP
 • Data e shpalljes: 30-5-2018
  Koha e skadimit: 7-6-2018

  Shpallje publike për angazhimin e ekspertëve të jashtëm

  Shpallje Publike per eksperte
 • Data e shpalljes: 28-5-2018
  Koha e skadimit: 4-6-2018

  Njoftim për vazhdimin e afatit të konkursit

  Njoftim_VazhdimAfatit
 • Data e shpalljes: 17-5-2018
  Koha e skadimit: 25-5-2018

  Zyrtar Certifikues (Konkurs i brendshëm)

  Konkursi Pershkrimi i detyrave Formulari Zyrtar i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 12-5-2018
  Koha e skadimit: 28-5-2018

  Auditor Senior i Rregullsisë (2 pozita) dhe Auditor i Performancës (2 pozita)

  Konkursi Përshkrimi i punës për Auditor Senior i Rregullsisë Përshkrimi i punës për Auditor i Performancës Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 29-3-2018
  Koha e skadimit: 3-4-2018

  Njoftim për kandidatët e suksesshëm për ‘Përkthyes’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 27-3-2018
  Koha e skadimit: 30-3-2018

  Njoftim për anulim të konkursit për ‘Zyrtar i Lartë për Komunikim me Publikun’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 9-3-2018
  Koha e skadimit: 14-3-2018

  Përkthyes

  Shpallja Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 6-3-2018
  Koha e skadimit: 9-3-2018

  Njoftim për kandidatët e suksesshëm për ‘Përkthyes’

  Lajmerimi
 • Data e shpalljes: 16-2-2018
  Koha e skadimit: 23-2-2018

  Njoftim për vazhdimin e afatit të konkursit për ‘Zyrtar i Lartë për Komunikim me Publikun’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 31-1-2018
  Koha e skadimit: 5-2-2018

  Përkthyes

  Shpallja Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 30-1-2018
  Koha e skadimit: 23-2-2018

  Zyrtar i Lartë për Komunikim me Publikun

  Konkursi Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 27-1-2018
  Koha e skadimit: 7-2-2018

  Njoftim për anulim të shpalljes publike për angazhimin e ekspertëve të jashtëm

  AnulimiShpalljesEksperteJashtem
 • Data e shpalljes: 6-1-2018
  Koha e skadimit: 9-1-2018

  Njoftim për anulim të konkursit për Auditor

  Anulimi i konkursit
 • Data e shpalljes: 14-12-2017
  Koha e skadimit: 19-12-2017

  Njoftim për anulim të konkursit për Auditor Senior i Teknologjisë Informative

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 11-12-2017
  Koha e skadimit: 26-12-2017

  Short Term Legal Consultant

  Vacancy
 • Data e shpalljes: 5-12-2017
  Koha e skadimit: 20-12-2017

  Konkurs për Auditor

  Konkursi Formulari i Aplikimit Përshkrimi i detyrave
 • Data e shpalljes: 22-11-2017
  Koha e skadimit: 7-12-2017

  Auditor Senior i Teknologjisë Informative

  Konkursi Përshkrimi i detyrave Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 17-11-2017
  Koha e skadimit: 20-11-2017

  Njoftim për anulim të konkursit për Auditor Senior i Teknologjisë Informative

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 28-10-2017
  Koha e skadimit: 13-11-2017

  Auditor Senior i Teknologjisë Informative

  Konkursi Përshkrimi i detyrave Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 12-10-2017
  Koha e skadimit: 13-11-2017

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Udhëheqës i Njësisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte’ Nr. Ref. BNP/ZKA/19-08/17

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 10-10-2017
  Koha e skadimit: 25-10-2017

  Njoftim për kandidatët e suksesshëm për ‘Auditor për Teknologji Informative’ me Nr. Ref. ATI/ZKA/20-09/17

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 22-9-2017
  Koha e skadimit: 25-9-2017

  Njoftim për anulim të konkursit për Udhëheqës i Departamentit Ligjor për Auditim

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 22-9-2017
  Koha e skadimit: 25-9-2017

  Njoftim për anulim të konkursit për Udhëheqës i Departamentit të Buxhetit dhe Burimeve Njerëzore dhe Udhëheqës i Departamentit të Shërbimeve të Përbashkëta

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 22-9-2017
  Koha e skadimit: 25-9-2017

  Njoftim për anulim të konkursit për angazhimin e tre (3) personave për kryerjen e shërbimeve të veçanta në fushën audituese

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 13-9-2017
  Koha e skadimit: 28-9-2017

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Teknik i Auditimit’ me Nr. Ref. AUD/ZKA/15-08/17

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 9-9-2017
  Koha e skadimit: 18-9-2017

  Njoftim për vazhdimin e afatit të konkursit për ‘Udhëheqës i Njësisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 8-9-2017
  Koha e skadimit: 18-9-2017

  Njoftim për vazhdimin e afatit të konkursit të brendshëm për ‘Udhëheqës i Departamentit të Buxhetit dhe Burimeve Njerëzore’ dhe ‘Udhëheqës i Departamentit të Shërbimeve të Përbashkëta’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 8-9-2017
  Koha e skadimit: 18-9-2017

  Njoftim për vazhdimin e afatit të konkursit të brendshëm për ‘Udhëheqës i Departamentit Ligjor për Auditim’

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 5-9-2017
  Koha e skadimit: 21-9-2017

  Auditor për Teknologji Informative

  Konkursi Përshkrimi i detyrave Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes:
  Koha e skadimit:

  Njoftim për anulim të konkursit për pozitën: Auditor për Teknologji Informative me numër reference: ATI/ZKA/14-08/17

  Njoftimi
 • Data e shpalljes: 31-8-2017
  Koha e skadimit: 2-10-2017

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm për ‘Zyrtar i lartë Ekzekutiv’ me Nr. Ref. ZLE/ZKA/14-07/17

  Rezultati
 • Data e shpalljes: 21-8-2017
  Koha e skadimit: 28-8-2017

  Angazhim me kontratë për periudhë të caktuar kohore

  Formulari i Aplikimit Shpallja
 • Data e shpalljes: 19-8-2017
  Koha e skadimit: 4-9-2017

  Udhëheqës i Njësisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte

  Konkursi Përshkrimi i Detyrave Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 18-8-2017
  Koha e skadimit: 3-9-2017

  Njoftim për kandidatët e suksesshëm për ‘Teknik i Auditimit’ me Nr. Ref. AUD/ZKA/13-07/17

  Rezultati
 • Data e shpalljes: 15-8-2017
  Koha e skadimit: 30-8-2017

  Konkurs i Brendshëm për Udhëheqës i Departamentit të Buxhetit dhe Burimeve Njerëzore dhe Udhëheqës i Departamentit të Shërbimeve të Përbashkëta

  Konkursi Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 14-8-2017
  Koha e skadimit: 29-8-2017

  Konkurs i Brendshëm për Udhëheqës i Departamentit Ligjor për Auditim

  Konkursi Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 10-8-2017
  Koha e skadimit: 17-8-2017

  Konkurs i Brendshëm për Udhëheqës i Njësisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte

  Konkursi Përshkrimi i Detyrave Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 9-8-2017
  Koha e skadimit: 24-8-2017

  Auditor për Teknologji Informative dhe Teknik i Auditimit

  Konkursi per A-TI dhe TA Përshkrimi i detyrave për IT Auditor Përshkrimi i Detyrave për Teknik të Auditimit Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 31-7-2017
  Koha e skadimit: 15-8-2017

  Zyrtar i lartë Ekzekutiv

  Konkursi Përshkrimi i detyrave Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 14-7-2017
  Koha e skadimit: 29-7-2017

  Konkurs i Brendshëm për Drejtor i Përgjithshëm Administrativ

  Konkursi Përshkrimi i detyrave Formulari i Aplikimit
 • Data e shpalljes: 14-7-2017
  Koha e skadimit: 29-7-2017

  Teknik i Auditimit

  Konkursi Përshkrimi i detyrave Formulari i Aplikimit