Kthehu te lista
20 Maj 2018

Ftesë për media

Logo_ZKAeKosoves

Të nderuara media,

Ju ftojmë të ndiqni ceremoninë e nënshkrimin të Memorandumit të Mirëkuptimit në mes të USAID në Kosovë dhe Zyrës Kombëtare të Auditimit. Marrëveshja ka për qëllim të përcaktojë parimet udhëzuese të bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve. Pjesëmarrësve do të iu drejtohen: Drejtori i Misionit të USAID në Kosove, z. James Hope, dhe Auditori i Përgjithshëm, z. Besnik Osmani.

Ju mirëpresim të hënën, më 21 maj 2018

Në Zyrën Kombëtare të Auditimit,

Rr. Musine Kokallari, 87, Prishtinë

Salla 306 duke filluar nga ora 14:30.

 

Për cdo informatë shtesë ju mund të na kontaktoni përmes e-mailit ose telefonit.

Të ngjashme