Kthehu te lista
31 Maj 2018

Ftesë për Media

Logo_ZKAeKosoves

Të nderuara media,

 

Ju ftojmë të ndiqni pritjen e organizuar nga Auditori i Përgjithshëm, Besnik Osmani, me rastin e shënimit të Një Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve. Grupi i fëmijëve nga Shkolla e Mesme e Ulët “ Hasan Prishtina” do të priten në:

 

Zyrën Kombëtare e Auditimit, Rr Musine Kokalari, 87

Salla 306, nga ora 11:00 – 12:00

 

Që nxënësit të kuptojnë më mirë auditimin, ky takim do të zhvillohet përmes lojës dhe shembujve, ndërsa do të marrin pjesë edhe aktorë të njohur kosovarë.

Ju mirëpresim!

 

 

 

 

Të ngjashme