Kthehu te lista
04 Tetor 2019

Ftesë për media

LogoPerWeb

Të nderuar përfaqësues të medieve,

Ju ftojmë të ndiqni konferencën për media të Auditorit të Përgjithshëm të Kosovës z. Besnik Osmani

të shtunën, me 05 Tetor 2019, në ora 10:00

në ambientet e Zyrës Kombëtare të Auditimit,

Lagjja Arbëria, Rr.Ahmet Krasniqi, 210 , Prishtinë

 

Konferenca ka për qëllim informimin lidhur me rezultatet e aplikimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit, në Organizatën Ndërkombëtare të Institucioneve Supreme të Auditimit (INTOSAI) dhe shpalosjen e Planit Vjetor të Auditimit për vitin 2019/2020.

Ju mirëpresim!

Departamenti për Komunikim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar në Auditim

 

Të ngjashme