Kthehu te lista
19 Mars 2018

Njoftim për media: “Efikasiteti dhe efektiviteti në implementimin e sistemit informativ unik të integruar shëndetësor”

Zyra Kombëtare e Auditimit, më 22 mars 2018 (e enjte) nga ora 10:00-12:00 do ta bëjë prezantimin e raportit të auditimit të performancës “Efikasiteti dhe efektiviteti në implementimin e sistemit informativ unik të integruar shëndetësor”.

Ky prezantimi do të mbahet në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare “Pjetër Bogdani”.

Në këtë prezantim të ftuar janë edhe deputetë të Kuvendit të Kosovës nga Komisioni për Shëndetësi dhe Komision për Mbikëqyrje të Financave Publike, përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë, shoqërisë civile, mediave, organizatave ndërkombëtare, si dhe do të jetë i hapur për publikun.

Të ngjashme