Kthehu te lista
30 Korrik 2018

Njoftim

Logo_ZKAeKosoves

Zyra Kombëtare e Auditimit nga data 01 gusht 2018 ndërron lokacionin dhe tani na gjeni në adresën:
Rruga ‘Ahmet Krasniqi’, lagja Arbëria (ish objekti i ICO-së)

Për çdo gjë na kontaktoni në: 045 109 000

Të ngjashme