Kthehu te lista
02 Maj 2018

Prezantimi i raporti “Efektiviteti i sistemit informativ të tatimit në pronë”

LogoZyres

Njoftim për publikun

 

Zyra Kombëtare e Auditimit, më 8 maj 2018 (e martë) nga ora 13:00-15:00 do ta bëjë prezantimin e raportit të auditimit të performancës “Efektiviteti i sistemit informativ të tatimit në pronë”.

Ky prezantimi do të mbahet në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare “Pjetër Bogdani”.

Në këtë prezantim të ftuar janë edhe deputetë të Kuvendit të Kosovës nga Komisioni për Mbikëqyrje të Financave Publike, përfaqësues të Ministrisë së Financave, përfaqësues të komunave të Kosovës, përfaqësues nga projekti SIDA, Demos, shoqëria civile, mediat, organizatat ndërkombëtare, si dhe do të jetë i hapur për publikun.

 

Të ngjashme