Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2016

  Hekurudhat e Kosovës – ‘Trainkos –sh.a’

  Shkarko
 • 2016

  Kompania rajonale e mbeturinave ‘Pastërtia sh.a.’ – Ferizaj

  Shkarko
 • 2016

  Kompania për menaxhimin e deponive të Kosovës

  Shkarko
 • 2016

  Ngrohtorja e qytetit Gjakovës

  Shkarko
 • 2012

  Trepca

  Shkarko
 • 2010

  Termokosi

  Shkarko
 • 2010

  Pastrimi

  Shkarko
 • 2010

  Trepça

  Shkarko
 • 2010

  Radoniqi

  Shkarko
 • 2010

  Hidrodrini

  Shkarko
 • 2010

  KOSTT

  Shkarko
 • 2010

  Korporata Energjetike e Kosovës

  Shkarko
 • 2009

  Kompania Rajonale e Mbeturinave”Pastrimi”

  Shkarko
 • 2009

  Termokosi

  Shkarko
 • 2009

  Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”

  Shkarko
 • 2008

  Trepça – Miniera e Stan Tërgut

  Shkarko
 • 2005

  Ndërmarrjet e Ujit, Mbeturinave dhe Ujitjes

  Shkarko
 • 2005

  Termokosi

  Shkarko
 • 2005

  Hekurudhat e Kosovës

  Shkarko
 • 2005

  Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës

  Shkarko
Më shumë
Preloader