Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2017

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

  Shkarko
 • 2017

  Gjykata Kushtetuese e Kosovës

  Shkarko
 • 2017

  Avokati i Popullit

  Shkarko
 • 2017

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2017

  Autoriteti Rregullator për Shërbimet e Ujit

  Shkarko
 • 2017

  Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil

  Shkarko
 • 2017

  Kompania Rajonale Ujësjellësit ,,Hidroregjioni Jugor’’ Sh.A. Prizren

  Shkarko
 • 2017

  Ministria për Kthim dhe Komunitete

  Shkarko
 • 2017

  Komuna e Kllokotit

  Shkarko
 • 2017

  Komuna e Prizrenit

  Shkarko
 • 2017

  Komuna e Mamushës

  Shkarko
 • 2017

  Komuna e Obiliqit

  Shkarko
 • 2017

  Komuna e Decanit

  Shkarko
 • 2017

  Komuna e Fushë Kosovës

  Shkarko
 • 2017

  Komuna e Pejës

  Shkarko
 • 2017

  Komuna e Junikut

  Shkarko
 • 2017

  Komuna e Gjilanit

  Shkarko
 • 2017

  Kompania Regjionale e Mbeturinave ‘Uniteti Sh.A’ Mitrovicë

  Shkarko
 • 2017

  Ministria e Arsimit, Shkencës, dhe Teknologjisë

  Shkarko
 • 2017

  Zyra e Rregullatorit për Energji

  Shkarko
Më shumë
Preloader