Kthehu te lista
03 Nëntor 2023

Auditorja e Përgjithshme pret në takim Drejtoreshën e Projektit nga USAID “Integriteti i Komunave të Kosovës”

zka usad kmi 1

Zonja Auditore e Përgjithshme e Kosovës Vlora Spanca mbajti takim me Drejtoreshën e re të Projektit nga USAID, “Integriteti i Komunave të Kosovës”, zonjën Maia Gogoladze. Të pranishëm ishin Udhëheqësi i objektives së parë të projektit z. Ruzhdi Zeqiri, Këshilltari i lartë z. Edon Kurtishi, Ndihmës Auditorja e Përgjithshme znj. Myrvete Gashi-Morina, Shefja e Kabinetit znj. Shqipe Çavdarbasha dhe Ud. Drejtoresha e Departamentit për Çështje Juridike dhe Kundër Mashtrimeve znj. Natyra Kasumaj-Ahmeti.

Zonja Spanca vlerësoi lartë bashkëpunimin dhe përkrahjen e kahmotshme të USAID-it dhënë Zyrës Kombëtare të Auditimit në adresimin e sfidave për luftimin e korrupsionit dhe ofrimin e shërbimeve më të mira për qytetarët, duke përforcuar mekanizmat e llogaridhënies. Më tutje, ajo shprehu edhe përkushtimin e institucionit që drejton për avancimin e bashkëpunimit.

Ndërsa znj. Gogoladze rikonfirmoi gatishmërinë e lartë për të vazhduar bashkëpunimin e mëtutjeshëm brenda kornizave të kapaciteteve të projektit në ofrimin e mbështetjes dhe impaktit më të gjerë.

Të ngjashme