Kthehu te lista
02 Maj 2023

Ftesë për media: Auditorja e Përgjithshme Vlora Spanca mban konferencë për media

Llogo e zyres

Të nderuar përfaqësues të mediave,

Ju ftojmë të ndiqni konferencën për media të Auditores së Përgjithshme, Vlora Spanca, me rastin e fillimit të publikimit të raporteve të auditimit për sezonin auditues 2022/23.

Konferenca do të mbahet:

Të mërkurën, me datë 03.05.2023

në ora 10:30

në hotel Opera, Rr. Fehmi Agani, Prishtinë

Në këtë konferencë Auditorja e Përgjithshme do të prezantojë çështjet kryesore të paraqitura në tri raporte të auditimit të  performancës që publikohen po atë ditë, si dhe informata tjera lidhur me realizimin e planit të auditimit për sezonën audituese 2022/23.

Zyrtarë të lartë të ZKA-së përgjegjës për tri auditimet në fjalë sipas interesimit tuaj do të paraqesin më në detaje gjetjet dhe rekomandimet që përmbajnë raportet:

  • “Prokurimet e negociuara pa publikim të njoftimit për kontratë në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës gjatë vitit 2021”;
  • “Mbështetja e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme nga MINT/KIESA”; si dhe
  • “Sistemet e Informacionit në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal Prishtina”.

Ju mirëpresim!

Të ngjashme