Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2022

  Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Këshilli Gjyqësor i Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komisioni i Pavarur për Media

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Autoriteti i Aviacionit Civil

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Gjykata Kushtetuese e Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Universiteti i Prishtinës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Agjencia kosovare për krahasim dhe verifikim të pronës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Institucioni i Avokatit të Popullit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Këshilli Prokurorial i Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Fondet në Mirëbesim

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Agjencia Kundër Korrupsionit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave

  Raport i plotë Shkarko
Më shumë
Preloader