Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2021

  Komuna e Suharekës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Podujevës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Fushë Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Mamushës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Junikut

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Leposaviqit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Dragashit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Parteshit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Ranillugut

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Rahovecit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Klinës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Hanit të Elezit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Pejës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Shtimes

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Prishtinës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Kaçanikut

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Prizrenit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Obiliqit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Ferizajit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Komuna e Kllokotit

  Raport i plotë Shkarko
Më shumë
Preloader