Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2022

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2020

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2019

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2018

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2017

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2016

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2015

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2014

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2013

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2012

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2011

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2010

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2009

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2008

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2007

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2006

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
 • 2005

  Kuvendi i Republikës së Kosovës

  Shkarko
Preloader