Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2022

  Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sporteve

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria për Kthim dhe Komunitete

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Mbrojtjes

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e punëve të jashtme dhe diasporës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Punëve të Brendshme

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Zhvillimit Rajonal

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Shëndetësisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Drejtësisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Ekonomisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Ministria e punëve të jashtme dhe diasporës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Ministria për Kthim dhe Komunitete

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Ministria e Punëve të Brendshme

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2021

  Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

  Raport i plotë Shkarko
Më shumë
Preloader