Publikimet

Paraqitja e publikimeve të zgjedhura sipas vitit dhe kategorisë

Filtro raportet sipas:

Lloji i publikimit
Viti i auditimit

Nuk ka publikime në këtë përzgjedhje!

 • 2022

  Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Administrata Tatimore e Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Zyra e Presidentit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komuna e Gjakovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komuna e Mitrovicës së jugut

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Këshilli Gjyqësor i Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Shëndetësisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komuna e Malishevës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komuna e Prishtinës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ndërmarrja Publike “Posta e Kosovës”

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komuna e Kllokotit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Drejtësisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Ekonomisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Dogana e Kosovës

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komuna e Hanit të Elezit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komuna e Decanit

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Komuna e Vushtrrisë

  Raport i plotë Shkarko
 • 2022

  Termokosi

  Raport i plotë Shkarko
Më shumë
Preloader